Waterside Fishery

Informatie

Waterside Fishery is gelegen in de prachtige champagnestreek van Frankrijk. Het water is 15 hectare groot en heeft 10 stekken. Echter raden wij aan om met 8 personen hier te vissen zodat ieder zijn ruimte optimaal kan benutten. Op een kleine afstand van 5 uur rijden vanaf Utrecht. De watereigenaren Gary en Kris is een familie bedrijf en samen hebben ze hard gewerkt afgelopen jaren aan de stekken en veel tijd geïnvesteerd om de beste voorraad van gezonde en grote karpers in Frankrijk te krijgen. Sinds dit jaar is het water door een ander water eigenaar in beheer genomen namelijk Dean. Hij zal er alles aan doen om jouw een ontspannende visvakantie te bezorgen en daarnaast optimaal te kunnen genieten van de uitstekende vissen wat hier dagelijks rond zwemt. Naast dat je hier prachtig in Frankrijk zit te genieten, hebben de watereigenaren in de buurt nog een prachtige karpervisvakantie namelijk Lac Du Tard/ Bluewater 

 

Hieronder staat de huidige stekindeling voor Waterside Fishery France. De stekken worden zaterdagmiddag via een loting gekozen. U mag naar de stek rijden, maar u kunt uw auto's en bestelwagens daar niet achterlaten. Als er hulp nodig is om uw uitrusting naar de stek te krijgen, neem dan contact op met de watereigenaren en zij zullen met alle liefde helpen.

Bestand

Het bestand in Waterside Fishery is uitstekend te noemen. Ze hebben ontzettend veel tijd en energie erin gestoken om de beste voorraad in Frankrijk te krijgen. Het meer heeft een talloze 20 kg vissen en de topvis van het water gaat richting de 30kg, het gaat niet lang meer duren voordat deze grens hier is bereikt.  Er zwemmen ook enkele grote graskarpers rond die ver over de 35kg heen gaan.

Faciliteiten

Waterside Fishery beschikt over moderne faciliteiten. 

 1. We hebben een schoon en fris toiletgebouw met warme douches bij het keukengebouw.
 2. Oplaadpunten voor telefoons en stopcontacten zijn beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimte, er zullen ook USB-punten beschikbaar zijn. Stopcontacten zijn Brits 3-polig.
 3. We hebben een snoepkoelkast met een selectie Britse bieren en coca-cola, snoep en chocolaatjes.
 4. WIFI : Zal ​​in de nabije toekomst beschikbaar zijn bij de hoofdgebouwen.
 5. Er zal een koelkast en vriezer voor vissers beschikbaar zijn voor je aas en voedsel.

 

Wil jij ook in alle luxe genieten van jouw visvakantie dat er alle dagen je eten vers wordt bereidt?

Nou dan heb jij geluk! Aan al onze meren bieden wij een voedsel pakket aan. Dit wordt bereid in onze nieuwe keukens met onze professionele cateringapparatuur, we hebben een achtergrond verleden in eten en catering, dus u zult zeker een geweldige eet ervaring bij ons opdoen. Al onze ingrediënten zijn vers en een mix van lokale en Britse favorieten (je kunt Brits spek niet overslaan.) Een voorbeeld van ons menu staat hieronder beschreven;

Ontbijt om 09;00 bezorgd op uw stek; Een vers frans stokbrood met spek, worstjes, bonen en ei. Op de zaterdag voor vertrek is er vanaf de vroege ochtend een ontbijt met verse croissants en pain au chocolate.

Diner om 17;00 worden geserveerd in de gezamenlijke ruimte; Het diner zal elke avond anders zijn en al onze maaltijden zijn vers huisgemaakt, geen pakketmaaltijden. Een voorbeeld van onze maaltijden zijn:

Zaterdag

Zelfgemaakte pasta carbonara/bolognaise, met knoflook stokbrood.

Zondag

Halve kip met aardappels.

Maandag

Huisgemaakte lasagne en verse hete chips

Dinsdag

Steak met champignons en aardappels. 

Woensdag

Pizza

Donderdag

BBQ avond, verschillende soorten vlees geserveerd met verse salade en huisgemaakte friet en koolsla.

Vrijdag

Zelfgemaakte kip curry, wordt geserveerd met rijst, en naanbrood 

 

Reglement

We hebben respect voor onze gasten, de visvakantie is voor uw plezier, help ons dit te behouden door het meer, de vissen, de faciliteiten en de personen die ze beheren te respecteren. Deze regels en voorschriften zijn opgesteld door Waterside Fishery om iedereen de meest plezierige visvakantie te bieden en om de veiligheid van alle gebruikers en vissen op het meer te waarborgen. Uw aandacht voor deze regels wordt zeer op prijs gesteld. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

 • Microhaken met weerhaken.
 • Onthaakmatten en bewaarzakken en schepnetten worden door ons verstrekt, neem deze niet zelf mee.
 • Alleen Freezer baits gebruiken.
 • Alleen rig tubing en veilige leaders.
 • Maximaal drie hengels per persoon.
 • Geen gevlochten hoofdlijn.
 • Karperverzorgingsset verplicht. 
 • Alleen boilies, pellet en maïs (Maïs en pellet moeten aan het meer worden gekocht)
 • Geen tijgernoten of maden.
 • Voerboten toegestaan. 
 • Alle karpers boven de 20kg moeten worden gemeld aan de watereigenaar inclusief graskarpers.
 • Geen honden toegestaan.
 • Geen vuurstoken.
 • Barbecues zijn toegestaan, maar moeten van de vloer worden geplaatst.
 • Geen toegang vóór 13.00 uur op de zaterdag van aankomst, Je dient om 10.00 uur op de volgende zaterdag het terrein te verlaten.
 • Er is een mogelijkheid om naar uw stek rijden om uit te laden, maar de auto moet worden teruggebracht naar de parkeerplaats.
 • Als u de rubberboot gebruikt om uw aas/rig op de plaats te krijgen, moeten reddingsvesten ten allen tijden worden gedragen.
 • Er mag op geen enkel moment vis worden vastgehouden. Als de vis zwaarder is dan 20kg, laat hem dan in de bewaarzak terwijl u wacht tot de watereigenaar arriveert.

Foto's