Teamleden

Dave Verhoeven, Teamlid Belgie

Hallo, ik zal mij even kort voorstellen.
Ik ben Dave Verhoeven, woon in Mol, België en ben 39jaar, vader van 2 zoontjes van 8 en 5. Ik ben kok van beroep.
Ik vis reeds 33jaar en ongeveer 26jaar specifiek op karper. Mijn visserij bestond de laatste jaren vooral op het bevissen van de nabijgelegen kanalen, nl het Kempisch Kanaal en voornamelijk het sluisstuk 7/8. Dit vooral om de moeilijkheidsgraad, de druk en de voldoening bij het vangen van een karper op dat befaamde stuk. Nu dat de centrale hier verderop al enige jaren niet meer draait en niet meer zorgt voor het nodige warme water in de winter, heeft dit stuk toch wat klappen gekregen en is de populatie niet meer zoals in zijn topjaren. Dit heeft er dan ook toe gezet om andere stukken en kanalen in de buurt te bevissen.
Nu, de drukte van deze circuitswateren en de verwilderde mentaliteit van sommige collega's karpervissers, hebben mij doen veranderen van visserij. Geen korte nachtjes meer tijdens de werkdagen, geen stress meer om je opgebouwde stek bezet te vinden wanneer je arriveert. Mijn visserij bestaat er tegenwoordig uit om als het mogelijk is 1 maal per maand, 2 tot 3 nachtjes achter elkaar in Frankrijk te vissen. Nu weet ik door mijn job, soms echt pas 1 week van te voren wanneer ik kan en heb ik bij Carptripz echt mijn ding gevonden. Verschillende watertypes, op een acceptabele afstand. En soms leg ik de druk bij Menno om een visvakantie te zoeken voor me op die korte tijd, en dat is ons toch al iedere keer gelukt. Onlangs vroeg Menno mij om toe te treden bij het Carptripz team, en een volmondig ja was mijn antwoord. Mijn meerwaarde voor het team is dat ik op korte tijd al meerdere betaalwateren heb bevist, en daar toch al wat tips in kan geven. Ik zal met veel plezier mensen verder helpen naar het zoeken van hun geschikte visvakantie en het nodige advies daar bij geven. Ik vis regelmatig ook op onze wateren met m'n 2 zoontjes en dit kan voor sommige collega karpervissers ook wel eens interessant zijn om onze hobby met hun kinderen te delen, tips hieromtrent kan ik je natuurlijk ook geven. Aarzel niet om mij te contacteren, en we vinden wel iets wat bij jou past, want daar draait het bij mij eigenlijk om, een perfecte beleving te creëren aan het water.
Groetjes Dave

Roy Wieringa, Teamlid Nederland

Mijn naam is Roy Wieringa.

Ben woonachtig in Swalmen dat is zo'n gehuchtje ergens in Limburg. Ja de huizen zijn daar goedkoper, Heb het ook niet verzonnen! Ben de trotse vader van 2 prachtkinderen en als hun er niet zijn. Wanneer de kinderen er niet zijn spendeer ik mijn tijd graag langs de waterkant. Ik wist enkel op karper in zowel binnen als buitenland. Sinds een goed jaar heb ik deze prachtige hobby weer fanatiek opgepakt. Door omstandigheden een aantal jaren uit de running geweest maar terug van weg geweest. Het is echt een levens-style geworden. Nu ben ik elk vrij uurtje toch wel ermee bezig. Is het niet in Limburg dan wel in Brabant of nog verder. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met vissen in het buitenland. In een aantal maanden heb ik vele bestemmingen van Carptripz bezocht. Ik kan niet wachten op april, dan gaan we het machtige Monster Carp Lake bezoeken. Ik kap met schrijven want kan mijn tijd beter in het vissen stoppen dan hier in dit stuk 🤣

Wie weet tot een keertje aan de waterkant

Groet Roy

Jesse Feuerriegel, Teamlid Nederland

Hallo, mijn naam is Jesse Feuerriegel.

Sinds 1992 ben ik verslaafd aan het vissen op karper en niet te zuinig ook! Naast Carptripz werk ik bij TKBoilies als PR Medewerker, Katran Fishingline als Teammanager van de Benelux en sales agent, teamlid van het officiële Nederlandse Karperteam van Sportvisserij Nederland sinds 2016 en ben ik eigenaar van Karper Kwekerij Feuerspiegel.

Samen met de andere teamleden zal ik zo veel mogelijk nieuwe en bestaande bestemmingen van Carptripz bevissen om de kwaliteit hoog te houden en jullie te kunnen adviseren hoe een specifiek water zo scherp mogelijk te gaan bevissen.

Sinds 2009 vis ik wedstrijden, heel veel wedstrijden wel te verstaan. De kennis en insteek van de wedstrijdvisserij gebruik ik op de meren van Carptripz om telkens het beste uit een sessie te halen en jullie met die informatie zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Door de jaren heen heb ik vele wateren, landen en werelddelen mogen bevissen, waardoor mijn visserij een mix is van diverse invloeden welke ik graag met jullie ga delen.

Mocht je ooit vragen hebben sta ik voor jullie klaar

Bjorn Maes & Anja Hoes, Teamleden Belgie

Hey, wij zullen ons even kort voorstellen.

Wij zijn Bjorn Maes en Anja Hoes en al 16 een gelukkig koppel, wij zijn woonachtig in Mol, België, in de buurt van de alom gekende kanalen. Ik, Bjorn vis al ruim 15 jaar gericht op karper en dit zowel op de kanalen hier in de buurt als op betaalwateren in Frankrijk, Polen, Italië. Mijn voornaamste visserij gebeurt op de kanalen hier in de buurt, dit zijn de kanalen waar al menig artikelen over geschreven zijn. De visserij op die kanalen is zo uitdagend dat je er blijft terug komen en als dan alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je die aanbeet krijgt weet je nooit wat je die geweldige beleving van een dril geeft en dat maakt het juist zo spannend. Daarnaast probeer ik enkele keren per jaar een mooie vistrip te maken naar een betaalwater om dan daar te genieten van de rust en de natuur en uiteraard om enkele mooie vissen te proberen vangen.

Ik, Anja heb mijn eerste stapjes gezet in het Karperwereldje zo een 5-tal jaren geleden en dit onder invloed van mijn ventje, die altijd met de wildste verhalen thuis kwam na weer een geslaagde vistrip. Dit wilde ik dan toch ook eens meemaken. Na een keer mee te zijn geweest was ik verkocht. De natuur, de rust maar ook het gevoel van de dril en de spanning wekte mijn interesse op. Mede ook dat we aan de waterkant toch wel quality-time kunnen hebben vind ik fijn. Je moet kunnen genieten van de’ kleine dinges des levens ‘! Dus sinds een jaartje of 5 zijn wij geregeld samen op jacht achter onze beschubde vrienden. Omdat een dame ook leuk gekleed wil zijn aan waterkant zijn wij in 2018 gestart met CarpLne aangezien ik vond dat er niet genoeg vrouwelijke viskleding te vinden was.

Toen Menno ons gevraagd heeft om het team van Carptripz te komen versterken moesten wij daar dan ook geen enkele seconde over nadenken. Wij gaan proberen om zoveel mogelijk bestemmingen van Menno te bevissen zodat wij voldoende info hebben om jullie als klant bij te staan met de nodige info over jouw karpervisvakantie. Hopelijk tot snel en tight lines!

Greetz Bjorn en Anja

Tim Nicoll, Teamlid Nederland

Mijn naam is Tim Nicoll, woonachtig in het zuiden van Limburg. Vader van 1 zoon en 2 bonus kinderen(zoons). Als beroep ben ik zelfstandig en verwijder ik deukjes uit auto’s door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Ik heb vroeger altijd gevist. Het begon met vissen op alles, daarna op roofvis en van mijn 14e tot 18e heb ik fanatiek op karper gevist. Het heeft een heel aantal jaren op pauze gestaan maar, sinds 2 jaar ben weer helemaal verslaafd aan het karpervissen. Wat is er veel veranderd in al die jaren haha. De technologie is ver vooruit gegaan en hier maak ik zeker gebruik van. (Drone. Voerboot). Niks mooiers als vissen. De tijd en de moeite die je doet om een goede plek/stek te vinden om je aasje te droppen en als je hengels in liggen het wachten op het moment dat een hengel afloopt. De Maas ligt praktisch in mijn achtertuin en hier probeer ik ook zo vaak mogelijk te vissen. In die 2 jaar dat ik weer verslaafd ben aan het karpervirus heb ik al wat wateren van Carptripz bezocht. De meeste bestemming zijn goed te doen qua reis afstand en dit is toch net een heel ander avontuur als vissen in de achtertuin.

Indien je graag op korte termijn wil vissen is er ook meestal wel een leuke karpervisvakantie vrij om naartoe te gaan. Toen Menno mij vroeg voor in het team te komen, was het zonder na te denken een ja en een eer om erbij te zijn. Ik zal zoveel mogelijk van de mooie bestemmingen en toekomstige bestemmingen van Carptripz gaan bevissen en mijn ervaringen met jullie delen, zodat jullie ook een geweldige vis vakantie kunnen beleven. Groetjes uit het zuiden van het land en wie weet tot aan de waterkant. Dat rijmt haha.

Jeroen Spierenburg, Teamlid Nederland

Bonjour,

Zal me even voorstellen ik ben Jeroen Spierenburg, in 1970 geboren te Katwijk aan Zee.

Na diverse gespreken met Menno van Dalen ben ik toch overstag gegaan om een Carptripz teamlid te worden.

Voor mijn gevoel vis ik al 100 jaar, begin jaren tachtig ben ik besmet met dit virus. Het begon allemaal met het struinen door de duinen, gewapend met mijn penhengel en een vlok. De jaren die volgde waren geweldig en de boilie kwam tot leven. Die jaren hebben we wat geëxperimenteerd en wat kilo’s gedraaid en in het water gesmeten tot dat we dachten het te weten…maar ja nu weten we beter.

Grote rivieren, meren en kanalen in Frankrijk bevissen, daar ging mijn hart sneller van kloppen. Michelin gids op schoot en zoeken maar, duizenden kilometers afgelegd we waren de pioniers in het Franse land. Nu een klein stapje terug en wat rustiger aan en nieuwe karpervisvakanties  ontdekken, iets meer luxe daar ben ik wel aan toe.

Wat ik wel heel belangrijk vind is rust, en een prachtige natuur waar prachtige exemplaren rond zwemmen en niet alleen maar 25+. Karpervissen hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, nuchter nadenken en je gevoel volgen. Niet teveel poespas en met moeilijke ingewikkelde systemen, observeren en dieptes zijn één van de belangrijkste gegevens.

Voor vragen en carptips sta ik altijd open en ben bereid om een ander goed op weg te helpen…graag! Mijn carptips van Carptripz zal ik graag met jullie delen… de komende jaren zal ik wel met regelmaat op de wateren van Carptripz te vinden zijn.

Groetjes Spier.

Michael van Plateringen, Teamlid Nederland

Ik ben Michael van Plateringen 46 jaar, samenwonend, woonachtig in Noord Brabant en vader van 2 zonen (12 en 15 jaar). Mijn passie voor het vissen is al weer wat jaren geleden ontstaan. Om precies te zijn begin jaren 90. Ik ben iemand die graag voor voert en het liefst op groot water vist (af en toe een put of een fort grachtje). Na alle grote wateren in het midden van het land te hebben bevist vanuit mijn boot, hierbij moet je denken aan Vinkeveen, Nieuwkoop, Weide Blik en Loosdrechtse plassen, ben ik nu de Nederlandse rivieren aan het bevissen (Lek en de Maas). Ondanks deze schitterende Nederlandse wateren is het onbekende en de uitdaging van een water in het buitenland iets waar ik ook voor ga! Na de overname van Globalcarptravel kijk ik er nu enorm naar uit om voor Carptripz vis vakantie te bezoeken en mijn bevindingen met jullie te delen! Ik ben dan ook altijd bereikbaar voor vragen en advies, zodat jullie bij elk bezoek aan een van onze schitterende karpervisvakanties om een onvergetelijke ervaring zullen hebben!

 

Menno en Miranda bedankt voor het vertrouwen en ik heb er zin in!

Melvin van Gelder, Teamlid Nederland

Ik ben Melvin van Gelder en woonachtig in Lelystad.Karpervissen is iets wat ik van jongs af aan al doe. Een levenswijze en fantastische hobby die je nooit meer los laat.

Ik hou van het vissen op groot, diep water. Einde najaar, begin winter vis ik ook graag op stadswatertjes. Uiteraard ook het onbekende van wateren in het buitenland blijft een mooie uitdaging. Na mijn mooie tijd bij Globalcarptravel gaan we nu bij Carptripz een mooie tijd tegenmoet. Ik kijk er enorm naar uit om over de wateren die we gaan bezoeken de juiste info te kunnen delen, zodat jullie maximaal kunnen genieten van de visvakanties die Carptripz te bieden heeft.

Menno en Miranda bedankt voor het vertrouwen en op naar een leuke tijd en mooie samenwerking. 

Groet, 

Melvin van Gelder

Tom van Oosterhout, Teamlid Nederland

Bij mijn geboorte kreeg ik de naam Tom van Oosterhout.

Die geboorte vond plaats op 6 november 1987. Momenteel ben ik 35 jaar jong/oud.

De plaats waar ik geboren ben is nog altijd mijn woonplaats, namelijk Tilburg.

Hier is toen ik 4 jaar oud was, ook mijn visserij begonnen. Mijn allereerste keer ging ik samen met mijn opa op pad met een vaste hengel. Gewoon bij de basis begonnen dus.

Vanuit hier ging ik door naar de Winkle Picker, waar ik mijn eerste karper mee ving toen ik 7 jaar oud was. Dit gaf zo’n enorme indruk dat ik niets liever wilde dan karpers vangen!

Vanaf mijn 11e ging ik slechts alleen nog maar gericht op karper vissen. De verslaving sloeg zo hard toe dat ik vandaag de dag nog wekelijks aan de waterkant te vinden ben.

De visserij die ik wekelijks uitvoer is vaak in Nederland en België. Dit varieert dan van grote zandafgravingen tot kleine gedresseerde putjes. Ook varieert het heel erg van een bootvisserij tot een werpende visserij.

Mijn buitenlandse visserij vind tegenwoordig voornamelijk plaats op een betaalwater. Waar ik vroeger hier de uitdaging niet van zag, ben ik er de laatste jaren achter dat er zeer zeker een uitdaging in zit.

Op social media ben ik makkelijk te vinden en te benaderen. Heb je vragen? Stel ze gewoon!

Volker Protzek, Teamlid Duitsland

Volker Protzek. viele werden mich wahrscheinlich schon kennen, entweder von meinen vielen Angelreisen, oder über meine social Media account's, Facebook oder Instagram. ich bin ein verrückter Karpfen Angler seid ( oh man ich bin alt ) meiner Kindheit. mittlerweile mit 56 Jahren habe ich viel Erfahrung, bezüglich Taktik oder Futterstrategie. seid ca 20 Jahren habe ich fast ausschließlich nur noch kommerziell betriebene Seen besucht . und es ist für mich immer wieder eine Herausforderung gerade an schwierigen Gewässer erfolgreich zu sein . ich freue mich über eine gute Zusammenarbeit und ihr könnt natürlich auch jederzeit mich persönlich anschreiben und fragen stellen die ich gerne beantworten werde. Tight lines Volker

Dave van der Loo, Teamlid Nederland

Ik ben Dave van der Loo ,bijna 46 lentes jong en woon samen met mijn gezin in Echt, provincie Limburg. Ik ben een trotse vader van twee zonen en een dochter in de leeftijd van 20, 14 en 6 jaar oud. In mijn vroegere jeugd vanaf 8 tot een jaar of 15 was ik al veelvuldig bezig met vissen en dan enkel en alleen karper vissen . Helaas ben ik toen ( dat besef ik nu ) gestopt met deze prachtige hobby omdat het nachtvissen niet meer te combineren was met mijn andere passie voetbal op redelijk hoog niveau . Eigenlijk heel vreemd maar ook niet meer bezig geweest met het vissen totdat tijdens de Corona periode mijn oudste zoon zich zo verveelde en nergens naartoe kon dat hij me op een dag belde en zei; “Pap je raad nooit wat ik ga doen”. Ik ga Vissen met een vriend en jawel hij had zich een hengel gekocht, een tentje bij Decathlon en ze gingen nachtvissen. Die avond na mijn werk ben ik een kijkje gaan nemen en meteen stroomde het bloed sneller door mijn aderen en ben hem en zijn vriend gaan helpen .Uiteindelijk zijn de jongens in slaap gevallen en heb ik het nachtvissen overgenomen. In de ochtend was ik drie karpers rijker welke mijn zoon en zijn vriend gemist hebben. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat mijn passie voor vissen duidelijk weer was aangewakkerd, mijn garage binnen no-time uitpuilde met de vis- uitrusting en ik in een maand tijd zeker 20 keer aan de waterkant heb doorgebracht. Aanvankelijk ging ik veel op Kanaal en Maas in Limburg samen met mijn broertje, die net als ik ook weer gepassioneerd is geraakt. Al snel kwamen we erachter dat dit heel erg tof is om samen te doen maar niet relaxed voelde gezien het “verkeerde volk” wat er niet alleen is om te sportvissen maar ook uit is op je spullen en de vis niet met respect behandeld .

We zijn toen helemaal fan geworden van betaalwateren en dat blijkt nu echt onze passie!

Via Tim Nicoll ( Ook member van het Carptripz team ) een paar uitjes gemaakt en uiteindelijk Menno leren kennen . Met Menno ook een paar geweldige Trip(z) gemaakt waaronder recent 2x de onbeschrijfelijk mooie wateren in Italië namelijk Ghost Park en Atlantide een week bevist .

Naar Atlantide hebben Miranda en Menno me gevraagd of het me iets leek om in het team te komen. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken!

Ik kan me hier volledig aan conformeren daar ik helemaal achter hun concept sta en gezien de tijd ,de energie en de passie die ze er samen in steken ben ik ervan overtuigd dat dit nog veel moois gaat brengen .Ik hoop dan ook snel nog meer mooie bestemmingen te bezoeken en jullie te voorzien van goede informatie voor een geslaagde trip(z) via Carptripz .

Groet Dave