Teamleden

Dave Verhoeven, Teamlid Belgie

Hallo, ik zal mij even kort voorstellen.
Ik ben Dave Verhoeven, woon in Mol, België en ben 39jaar, vader van 2 zoontjes van 8 en 5. Ik ben kok van beroep.
Ik vis reeds 33jaar en ongeveer 26jaar specifiek op karper. Mijn visserij bestond de laatste jaren vooral op het bevissen van de nabijgelegen kanalen, nl het Kempisch Kanaal en voornamelijk het sluisstuk 7/8. Dit vooral om de moeilijkheidsgraad, de druk en de voldoening bij het vangen van een karper op dat befaamde stuk. Nu dat de centrale hier verderop al enige jaren niet meer draait en niet meer zorgt voor het nodige warme water in de winter, heeft dit stuk toch wat klappen gekregen en is de populatie niet meer zoals in zijn topjaren. Dit heeft er dan ook toe gezet om andere stukken en kanalen in de buurt te bevissen.
Nu, de drukte van deze circuitswateren en de verwilderde mentaliteit van sommige collega's karpervissers, hebben mij doen veranderen van visserij. Geen korte nachtjes meer tijdens de werkdagen, geen stress meer om je opgebouwde stek bezet te vinden wanneer je arriveert. Mijn visserij bestaat er tegenwoordig uit om als het mogelijk is 1 maal per maand, 2 tot 3 nachtjes achter elkaar in Frankrijk te vissen. Nu weet ik door mijn job, soms echt pas 1 week van te voren wanneer ik kan en heb ik bij Carptripz echt mijn ding gevonden. Verschillende watertypes, op een acceptabele afstand. En soms leg ik de druk bij Menno om een watertje te zoeken voor me op die korte tijd, en dat is ons toch al iedere keer gelukt. Onlangs vroeg Menno mij om toe te treden bij het Carptripz team, en een volmondig ja was mijn antwoord. Mijn meerwaarde voor het team is dat ik op korte tijd al meerdere wateren uit ons bestand heb bevist, en daar toch al wat tips in kan geven. Ik zal met veel plezier mensen verder helpen naar het zoeken van hun geschikte water en het nodige advies daar bij geven. Ik vis regelmatig ook op onze wateren met m'n 2 zoontjes en dit kan voor sommige collega karpervissers ook wel eens interessant zijn om onze hobby met hun kinderen te delen, tips hieromtrent kan ik je natuurlijk ook geven. Aarzel niet om mij te contacteren, en we vinden wel iets wat bij jou past, want daar draait het bij mij eigenlijk om, een perfecte beleving te creëren aan het water.
Groetjes Dave

Roy Wieringa, Teamlid Nederland

Mijn naam is Roy Wieringa.

Ben woonachtig in Swalmen dat is zo'n gehuchtje ergens in Limburg. Ja de huizen zijn daar goedkoper, Heb het ook niet verzonnen! Ben de trotse vader van 2 prachtkinderen en als hun er niet zijn. Wanneer de kinderen er niet zijn spendeer ik mijn tijd graag langs de waterkant. Ik wist enkel op karper in zowel binnen als buitenland. Sinds een goed jaar heb ik deze prachtige hobby weer fanatiek opgepakt. Door omstandigheden een aantal jaren uit de running geweest maar terug van weg geweest. Het is echt een levens-style geworden. Nu ben ik elk vrij uurtje toch wel ermee bezig. Is het niet in Limburg dan wel in Brabant of nog verder. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met vissen in het buitenland. In een aantal maanden heb ik vele bestemmingen van Carptripz bezocht. Ik kan niet wachten op april, dan gaan we het machtige Monster Carp Lake bezoeken. Ik kap met schrijven want kan mijn tijd beter in het vissen stoppen dan hier in dit stuk 🤣

Wie weet tot een keertje aan de waterkant

Groet Roy

Jesse Feuerriegel, Teamlid Nederland

Hallo, mijn naam is Jesse Feuerriegel.

Sinds 1992 ben ik verslaafd aan het vissen op karper en niet te zuinig ook! Naast Carptripz werk ik bij TKBoilies als PR Medewerker, Katran Fishingline als Teammanager van de Benelux en sales agent, teamlid van het officiële Nederlandse Karperteam van Sportvisserij Nederland sinds 2016 en ben ik eigenaar van Karper Kwekerij Feuerspiegel.

Samen met de andere teamleden zal ik zo veel mogelijk nieuwe en bestaande bestemmingen van Carptripz bevissen om de kwaliteit hoog te houden en jullie te kunnen adviseren hoe een specifiek water zo scherp mogelijk te gaan bevissen.

Sinds 2009 vis ik wedstrijden, heel veel wedstrijden wel te verstaan. De kennis en insteek van de wedstrijdvisserij gebruik ik op de meren van Carptripz om telkens het beste uit een sessie te halen en jullie met die informatie zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Door de jaren heen heb ik vele wateren, landen en werelddelen mogen bevissen, waardoor mijn visserij een mix is van diverse invloeden welke ik graag met jullie ga delen.

Mocht je ooit vragen hebben sta ik voor jullie klaar

Guy Desmet, Teamlid Belgie

Hallo iedereen ik zal mij even voor stellen.

Mijn naam is dus Guy Desmet en Geboren in  Gent Belgie op 30/12/1964.

Ik denk zoals iedereen begonnen met vissen als klein baasje met de vader mee op voorn en andere vissen.

Het karpervissen is eigenlijk veel later begonnen op 25jarige leeftijd dus nu bijna 30 later doe ik het nog steeds met veel plezier en passie.

Hier in de buurt begon het allemaal met vrienden op paar wateren met een mooi bestand dus duurde het niet echt lang voor die eerste 10kg vis op de mat lag en dan was ik echt verslaaft geworden, vlug werden er dan plannen gemaakt voor Frankrijk te bevissen ook.

Nu deze tijd vis ik bijna niet anders meer dan Frankrijk en zo leer je nieuwe vrienden kennen ook zoals Menno Van Dalen en niet vergeten.

Aasfirma's heb ik in die tijd ook gekend en door de nieuwe vrienden ben ik dan ook in contact gekomen met Richard Hughes en zo kunnen intreden bij Nutrabaits waar ik ten volle dankbaar ben voor het vertrouwen in mij.

Zo bij deze weten jullie iets hoe ik deze tijd wateren bevis nu ga ik hier in Belgie kanalen beginnen bevissen maar er staan nog enkele trips klaar voor Frankrijk ook.

Hopelijk gaan we elkaar eens ontmoeten op een beurs zo kan ik jullie ook leren kennen bij deze wil ik Menno nogmaals bedanken voor het vertrouwen en dat ik Carptripz mag betreden

hopelijk kan ik iedereen leren kennen in de groep ook.

 

Groet Guy

Miranda Spierenburg, Teamlid Nederland

Hallo, ik ben Miranda Spierenburg. Sinds kort vis ik naast het zeevissen, wat ik erg graag doe, ook gericht op karper. In het dagelijks leven run ik mijn eigen dierenwinkel/hengelsportzaak in Katwijk. Zo ben ik eigenlijk ook in het zeevissen gerold. Eigenlijk vind ik iedere vorm van visserij erg leuk en pak ik iedere uitdaging aan, zolang ik maar aan de waterkant kan vertoeven. Samen met Menno hebben we sinds kort ook een eigen partikel bedrijf genaamd Pink Particlez. Daarnaast ben ik ook nog actief in het bedrijf van mijn vader, roofvisaas.nl Achter de schermen helpen we elkaar zo met de bedrijven en zijn we lekker actief in de hengelsport branche. Inmiddels heb ik al meerdere mooie bestemmingen mogen bezoeken uit het gamma van Carptripz en begin ik deze tak van visserij steeds beter onder de knie te krijgen. Dit heeft mij al enkele zeer mooie vissen opgeleverd. Mijn target voor dit jaar is toch wel een vis boven de 20 kilo te vangen. Gelukkig heeft Carptripz ook wat luxere bestemmingen aangezien ik wel behoefte heb aan een beetje luxe ;-) Normaliter ben ik meer een actieve visser, zo gooi ik liever dan dat ik gebruik maak van bijvoorbeeld een voerboot. Maar heb inmiddels mijn draai ook in deze visserij gevonden.

Hopelijk kan ik jullie in de toekomst voorzien van alle info op opendeurdagen en beurzen. Voor die tijd doe ik mijn best alle bestemmingen die we aanbieden bezocht te hebben. 

Tim Nicoll, Teamlid Nederland

Mijn naam is Tim Nicoll, woonachtig in het zuiden van Limburg. Vader van 1 zoon en 2 bonus kinderen(zoons). Als beroep ben ik zelfstandig en verwijder ik deukjes uit auto’s door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Ik heb vroeger altijd gevist. Het begon met vissen op alles, daarna op roofvis en van mijn 14e tot 18e heb ik fanatiek op karper gevist. Het heeft een heel aantal jaren op pauze gestaan maar, sinds 2 jaar ben weer helemaal verslaafd aan het karpervissen. Wat is er veel veranderd in al die jaren haha. De technologie is ver vooruit gegaan en hier maak ik zeker gebruik van. (Drone. Voerboot). Niks mooiers als vissen. De tijd en de moeite die je doet om een goede plek/stek te vinden om je aasje te droppen en als je hengels in liggen het wachten op het moment dat een hengel afloopt. De Maas ligt praktisch in mijn achtertuin en hier probeer ik ook zo vaak mogelijk te vissen. In die 2 jaar dat ik weer verslaafd ben aan het karpervirus heb ik al wat wateren van Carptripz bezocht. De meeste bestemming zijn goed te doen qua reis afstand en dit is toch net een heel ander avontuur als vissen in de achtertuin.

Indien je graag op korte termijn wil vissen is er ook meestal wel een leuke bestemming vrij om naartoe te gaan. Toen Menno mij vroeg voor in het team te komen, was het zonder na te denken een ja en een eer om erbij te zijn. Ik zal zoveel mogelijk van de mooie bestemmingen en toekomstige bestemmingen van Carptripz gaan bevissen en mijn ervaringen met jullie delen, zodat jullie ook een geweldige vis vakantie kunnen beleven. Groetjes uit het zuiden van het land en wie weet tot aan de waterkant. Dat rijmt haha.