Teamleden

David Vanderstraeten, Teamlid Belgie

Hallo ik ben David Vanderstraeten 43 jaar . Zal me even voorstellen . Van beroep ben ik dakwerker. Als kleine jongen ging ik vissen in het verlof en voetbalde ik graag. Ik heb dan een keuze gemaakt om te voetballen en het vissen op een laag pitje gezet. Na een jaar of 15 gingen mijn kinderen voetballen en stopte ik met voetballen en ging ik terug nu en dan vissen al snel kreeg ik de smaak terug te pakken. Toen vrienden van ons, ons uitnodigden om samen eens naar Frankrijk te gaan was het hek helemaal van de dam ik pakte daar men eerste 24 kg, 200 en mijn geluk kon niet op. Mijn vriendin had ook de smaak te pakken en samen trekken we er nu regelmatig op uit naar Frankrijk om te gaan vissen samen met ons hondje genieten we zoveel mogelijk om aan de waterkant te zitten. In korte tijd heb ik meerdere wateren van Carptripz bezocht. In een gezellig weekend op Domaine de Pimprez met Menno wist ik deze waanzinnige spiegel op de mat te leggen.  gr David (daf) 

Nils Ludwig, Teamlid Duitsland

Hoi, mijn naam is Nils Ludwig. Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van team Carptripz. Inmiddels vis ik al ruim 30 jaar waarvan 22 jaar specifiek op karper. Verder maak ik nog deel uit van de Duitse aasfirma Selfmade-baits sinds 2011. Al ruim 10 jaar bezoek in wateren in Frankrijk, hoofdzakelijk betaalwateren. Inmiddels heb ik over de 100 karpers gevangen waarvan de nodige zeer mooie vissen boven de 20 kilo. Ik hou van zowel kleine als grote wateren om op te vissen, omdat ieder water zijn eigen eigenschappen heeft en de truckendoos open moet om onze vrienden te vangen. Voor mij is de de reden dat ik mij heb aangesloten bij Carptripz. Ik vind het namelijk geweldig als klanten de vis van hun leven vangen, omdat we voor iedere type visser een passende bestemming proberen te vinden en hun zo goed mogelijk te informeren welke tactiek zij kunnen toepassen om hier succesvol te zijn. Alle bestemmingen van Carptripz worden persoonlijk getest. Dat is dus precies de reden dat je met een gerust hart hier een trip kunt boeken. Menno is een van de meest toegewijde personen die ik ken. Klanten kunnen altijd bij mij terecht met vragen over de bestemming en de tactiek om een water aan te bevissen. Als teammember is het voor mij een eer om een goede vriend te helpen en daarmee ook andere karpervissers aan een onvergetelijke vistrip te helpen. Ik ben er van overtuigd dat de professionaliteit en klantvriendelijkheid die Cartripz met zich brengt de toekomst is binnen het aanbieden van karper visreizen. Ons teamwork en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat we ons best doen iedere visser een onvergetelijke vistrip te bezorgen. Mvgr Nils 

Dave Verhoeven, Teamlid Belgie

Hallo, ik zal mij even kort voorstellen.
Ik ben Dave Verhoeven, woon in Mol, België en ben 39jaar, vader van 2 zoontjes van 8 en 5. Ik ben kok van beroep.
Ik vis reeds 33jaar en ongeveer 26jaar specifiek op karper. Mijn visserij bestond de laatste jaren vooral op het bevissen van de nabijgelegen kanalen, nl het Kempisch Kanaal en voornamelijk het sluisstuk 7/8. Dit vooral om de moeilijkheidsgraad, de druk en de voldoening bij het vangen van een karper op dat befaamde stuk. Nu dat de centrale hier verderop al enige jaren niet meer draait en niet meer zorgt voor het nodige warme water in de winter, heeft dit stuk toch wat klappen gekregen en is de populatie niet meer zoals in zijn topjaren. Dit heeft er dan ook toe gezet om andere stukken en kanalen in de buurt te bevissen.
Nu, de drukte van deze circuitswateren en de verwilderde mentaliteit van sommige collega's karpervissers, hebben mij doen veranderen van visserij. Geen korte nachtjes meer tijdens de werkdagen, geen stress meer om je opgebouwde stek bezet te vinden wanneer je arriveert. Mijn visserij bestaat er tegenwoordig uit om als het mogelijk is 1 maal per maand, 2 tot 3 nachtjes achter elkaar in Frankrijk te vissen. Nu weet ik door mijn job, soms echt pas 1 week van te voren wanneer ik kan en heb ik bij Carptripz echt mijn ding gevonden. Verschillende watertypes, op een acceptabele afstand. En soms leg ik de druk bij Menno om een watertje te zoeken voor me op die korte tijd, en dat is ons toch al iedere keer gelukt. Onlangs vroeg Menno mij om toe te treden bij het Carptripz team, en een volmondig ja was mijn antwoord. Mijn meerwaarde voor het team is dat ik op korte tijd al meerdere wateren uit ons bestand heb bevist, en daar toch al wat tips in kan geven. Ik zal met veel plezier mensen verder helpen naar het zoeken van hun geschikte water en het nodige advies daar bij geven. Ik vis regelmatig ook op onze wateren met m'n 2 zoontjes en dit kan voor sommige collega karpervissers ook wel eens interessant zijn om onze hobby met hun kinderen te delen, tips hieromtrent kan ik je natuurlijk ook geven. Aarzel niet om mij te contacteren, en we vinden wel iets wat bij jou past, want daar draait het bij mij eigenlijk om, een perfecte beleving te creëren aan het water.
Groetjes Dave

Christian en Claudia Staal, Teamleden Nederland

Hallo, 

Wij zijn Christian en Claudia, woonachtig in de provincie Utrecht. Naast dat we samenwonen zijn we ook nog eens een fanatiek ""karper-koppel"". In Nederland vissen we graag onze sessies op kanalen, poldersloten en zandafgravingen maar gaan toch het allerliefst het avontuur aan in het buitenland. Hierdoor zijn we dan ook meerdere keren per jaar in met name Frankrijk te vinden en hebben hiermee inmiddels dan ook de nodige ervaring opgedaan. Als klant hebben we door de jaren heen via verschillende organisaties onze trips geboekt en zo zijn we dan uiteindelijk in contact gekomen met Menno. Wat meteen opviel is zijn gedrevenheid, passie voor de visserij en prettige manier van communiceren. Deze kwaliteiten en dan ook nog eens een goede diversiteit aan prachtige bestemmingen maken Carptripz DE organisatie voor een onvergetelijke trip. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we deel uit mogen maken van het Carptripz-team en kijken uit naar de samenwerking om voor u als kant alles in werk te stellen voor een onvergetelijke trip.

Groetjes Christian en Claudia