Teamleden

Dave Verhoeven, Teamlid Belgie

Hallo, ik zal mij even kort voorstellen.
Ik ben Dave Verhoeven, woon in Mol, België en ben 39jaar, vader van 2 zoontjes van 8 en 5. Ik ben kok van beroep.
Ik vis reeds 33jaar en ongeveer 26jaar specifiek op karper. Mijn visserij bestond de laatste jaren vooral op het bevissen van de nabijgelegen kanalen, nl het Kempisch Kanaal en voornamelijk het sluisstuk 7/8. Dit vooral om de moeilijkheidsgraad, de druk en de voldoening bij het vangen van een karper op dat befaamde stuk. Nu dat de centrale hier verderop al enige jaren niet meer draait en niet meer zorgt voor het nodige warme water in de winter, heeft dit stuk toch wat klappen gekregen en is de populatie niet meer zoals in zijn topjaren. Dit heeft er dan ook toe gezet om andere stukken en kanalen in de buurt te bevissen.
Nu, de drukte van deze circuitswateren en de verwilderde mentaliteit van sommige collega's karpervissers, hebben mij doen veranderen van visserij. Geen korte nachtjes meer tijdens de werkdagen, geen stress meer om je opgebouwde stek bezet te vinden wanneer je arriveert. Mijn visserij bestaat er tegenwoordig uit om als het mogelijk is 1 maal per maand, 2 tot 3 nachtjes achter elkaar in Frankrijk te vissen. Nu weet ik door mijn job, soms echt pas 1 week van te voren wanneer ik kan en heb ik bij Carptripz echt mijn ding gevonden. Verschillende watertypes, op een acceptabele afstand. En soms leg ik de druk bij Menno om een watertje te zoeken voor me op die korte tijd, en dat is ons toch al iedere keer gelukt. Onlangs vroeg Menno mij om toe te treden bij het Carptripz team, en een volmondig ja was mijn antwoord. Mijn meerwaarde voor het team is dat ik op korte tijd al meerdere wateren uit ons bestand heb bevist, en daar toch al wat tips in kan geven. Ik zal met veel plezier mensen verder helpen naar het zoeken van hun geschikte water en het nodige advies daar bij geven. Ik vis regelmatig ook op onze wateren met m'n 2 zoontjes en dit kan voor sommige collega karpervissers ook wel eens interessant zijn om onze hobby met hun kinderen te delen, tips hieromtrent kan ik je natuurlijk ook geven. Aarzel niet om mij te contacteren, en we vinden wel iets wat bij jou past, want daar draait het bij mij eigenlijk om, een perfecte beleving te creëren aan het water.
Groetjes Dave

Roy Wieringa, Teamlid Nederland

Mijn naam is Roy Wieringa.

Ben woonachtig in Swalmen dat is zo'n gehuchtje ergens in Limburg. Ja de huizen zijn daar goedkoper, Heb het ook niet verzonnen! Ben de trotse vader van 2 prachtkinderen en als hun er niet zijn. Wanneer de kinderen er niet zijn spendeer ik mijn tijd graag langs de waterkant. Ik wist enkel op karper in zowel binnen als buitenland. Sinds een goed jaar heb ik deze prachtige hobby weer fanatiek opgepakt. Door omstandigheden een aantal jaren uit de running geweest maar terug van weg geweest. Het is echt een levens-style geworden. Nu ben ik elk vrij uurtje toch wel ermee bezig. Is het niet in Limburg dan wel in Brabant of nog verder. Sinds vorig jaar ben ik begonnen met vissen in het buitenland. In een aantal maanden heb ik vele bestemmingen van Carptripz bezocht. Ik kan niet wachten op april, dan gaan we het machtige Monster Carp Lake bezoeken. Ik kap met schrijven want kan mijn tijd beter in het vissen stoppen dan hier in dit stuk 🤣

Wie weet tot een keertje aan de waterkant

Groet Roy

Jesse Feuerriegel, Teamlid Nederland

Hallo, mijn naam is Jesse Feuerriegel.

Sinds 1992 ben ik verslaafd aan het vissen op karper en niet te zuinig ook! Naast Carptripz werk ik bij TKBoilies als PR Medewerker, Katran Fishingline als Teammanager van de Benelux en sales agent, teamlid van het officiële Nederlandse Karperteam van Sportvisserij Nederland sinds 2016 en ben ik eigenaar van Karper Kwekerij Feuerspiegel.

Samen met de andere teamleden zal ik zo veel mogelijk nieuwe en bestaande bestemmingen van Carptripz bevissen om de kwaliteit hoog te houden en jullie te kunnen adviseren hoe een specifiek water zo scherp mogelijk te gaan bevissen.

Sinds 2009 vis ik wedstrijden, heel veel wedstrijden wel te verstaan. De kennis en insteek van de wedstrijdvisserij gebruik ik op de meren van Carptripz om telkens het beste uit een sessie te halen en jullie met die informatie zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Door de jaren heen heb ik vele wateren, landen en werelddelen mogen bevissen, waardoor mijn visserij een mix is van diverse invloeden welke ik graag met jullie ga delen.

Mocht je ooit vragen hebben sta ik voor jullie klaar

Bjorn Maes & Anja Hoes, Teamleden Belgie

Hey, wij zullen ons even kort voorstellen.

Wij zijn Bjorn Maes en Anja Hoes en al 16 een gelukkig koppel, wij zijn woonachtig in Mol, België, in de buurt van de alom gekende kanalen. Ik, Bjorn vis al ruim 15 jaar gericht op karper en dit zowel op de kanalen hier in de buurt als op betaalwateren in Frankrijk, Polen, Italië. Mijn voornaamste visserij gebeurt op de kanalen hier in de buurt, dit zijn de kanalen waar al menig artikelen over geschreven zijn. De visserij op die kanalen is zo uitdagend dat je er blijft terug komen en als dan alle puzzelstukjes in elkaar vallen en je die aanbeet krijgt weet je nooit wat je die geweldige beleving van een dril geeft en dat maakt het juist zo spannend. Daarnaast probeer ik enkele keren per jaar een mooie vistrip te maken naar een betaalwater om dan daar te genieten van de rust en de natuur en uiteraard om enkele mooie vissen te proberen vangen.

Ik, Anja heb mijn eerste stapjes gezet in het Karperwereldje zo een 5-tal jaren geleden en dit onder invloed van mijn ventje, die altijd met de wildste verhalen thuis kwam na weer een geslaagde vistrip. Dit wilde ik dan toch ook eens meemaken. Na een keer mee te zijn geweest was ik verkocht. De natuur, de rust maar ook het gevoel van de dril en de spanning wekte mijn interesse op. Mede ook dat we aan de waterkant toch wel quality-time kunnen hebben vind ik fijn. Je moet kunnen genieten van de’ kleine dinges des levens ‘! Dus sinds een jaartje of 5 zijn wij geregeld samen op jacht achter onze beschubde vrienden. Omdat een dame ook leuk gekleed wil zijn aan waterkant zijn wij in 2018 gestart met CarpLne aangezien ik vond dat er niet genoeg vrouwelijke viskledij te vinden was.

Toen Menno ons gevraagd heeft om het team van Carptripz te komen versterken moesten wij daar dan ook geen seconde over nadenken. Wij gaan proberen om zoveel mogelijk bestemmingen van Menno te bevissen zodat wij voldoende info hebben om jullie als klant bij te staan met de nodige info over de bestemmingen. Hopelijk tot snel en tight lines!

Greetz Bjorn en Anja

Tim Nicoll, Teamlid Nederland

Mijn naam is Tim Nicoll, woonachtig in het zuiden van Limburg. Vader van 1 zoon en 2 bonus kinderen(zoons). Als beroep ben ik zelfstandig en verwijder ik deukjes uit auto’s door middel van uitdeuken zonder spuiten.

Ik heb vroeger altijd gevist. Het begon met vissen op alles, daarna op roofvis en van mijn 14e tot 18e heb ik fanatiek op karper gevist. Het heeft een heel aantal jaren op pauze gestaan maar, sinds 2 jaar ben weer helemaal verslaafd aan het karpervissen. Wat is er veel veranderd in al die jaren haha. De technologie is ver vooruit gegaan en hier maak ik zeker gebruik van. (Drone. Voerboot). Niks mooiers als vissen. De tijd en de moeite die je doet om een goede plek/stek te vinden om je aasje te droppen en als je hengels in liggen het wachten op het moment dat een hengel afloopt. De Maas ligt praktisch in mijn achtertuin en hier probeer ik ook zo vaak mogelijk te vissen. In die 2 jaar dat ik weer verslaafd ben aan het karpervirus heb ik al wat wateren van Carptripz bezocht. De meeste bestemming zijn goed te doen qua reis afstand en dit is toch net een heel ander avontuur als vissen in de achtertuin.

Indien je graag op korte termijn wil vissen is er ook meestal wel een leuke bestemming vrij om naartoe te gaan. Toen Menno mij vroeg voor in het team te komen, was het zonder na te denken een ja en een eer om erbij te zijn. Ik zal zoveel mogelijk van de mooie bestemmingen en toekomstige bestemmingen van Carptripz gaan bevissen en mijn ervaringen met jullie delen, zodat jullie ook een geweldige vis vakantie kunnen beleven. Groetjes uit het zuiden van het land en wie weet tot aan de waterkant. Dat rijmt haha.

Jeroen Spierenburg, Teamlid Nederland

Bonjour,

Zal me even voorstellen ik ben Jeroen Spierenburg, in 1970 geboren te Katwijk aan Zee.

Na diverse gespreken met Menno van Dalen ben ik toch overstag gegaan om een Carptripz teamlid te worden.

Voor mijn gevoel vis ik al 100 jaar, begin jaren tachtig ben ik besmet met dit virus. Het begon allemaal met het struinen door de duinen, gewapend met mijn penhengel en een vlok. De jaren die volgde waren geweldig en de boilie kwam tot leven. Die jaren hebben we wat geëxperimenteerd en wat kilo’s gedraaid en in het water gesmeten tot dat we dachten het te weten…maar ja nu weten we beter.

Grote rivieren, meren en kanalen in Frankrijk bevissen, daar ging mijn hart sneller van kloppen. Michelin gids op schoot en zoeken maar, duizenden kilometers afgelegd we waren de pioniers in het Franse land. Nu een klein stapje terug en wat rustiger aan en nieuwe bestemmingen ontdekken, iets meer luxe daar ben ik wel aan toe.

Wat ik wel heel belangrijk vind is rust, en een prachtige natuur waar prachtige exemplaren rond zwemmen en niet alleen maar 25+. Karpervissen hoeft niet heel ingewikkeld te zijn, nuchter nadenken en je gevoel volgen. Niet teveel poespas en met moeilijke ingewikkelde systemen, observeren en dieptes zijn één van de belangrijkste gegevens.

Voor vragen en carptips sta ik altijd open en ben bereid om een ander goed op weg te helpen…graag! Mijn carptips van Carptripz zal ik graag met jullie delen… de komende jaren zal ik wel met regelmaat op de wateren van Carptripz te vinden zijn.

Groetjes Spier.

Wesley Zwaan, Teamlid Nederland

Hallo beste vissers,

ik zou mijn even kort voorstellen;

Ik ben Wesley Zwaan, woonachtig in het mooie Didam (vlakbij Arnhem) en ben 22 jaartjes jong. Vanaf mijn 15e ging ik met regelmaat vissen met mijn beste vriend en zijn vader, nadat je de eerste fanatieke dril voelt van een karper ben je besmet met het o zo fantastische karpervirus! Geluk met mijn ouders die mij destijds overal in omgeving na toe brachten, zodat er mooie avonturen beleefd mochten worden. Vanaf het moment dat ik mijn rijbewijs kreeg duurde het niet lang voordat er mooie trips naar ( Tsjechië, en het zuiden van Frankrijk) gemaakt werden.

Mijn visserij bestaat voornamelijk uit diepe en grote wateren, de voldoening die ik krijg om op groot water een vis te vangen is met geen pen te beschrijven. Maar ook target vissen begint langzaam vaker te kriebelen bij me, je volledig gaan focussen op 1 water waar een paar mooie exemplaren in rond zwemmen. Toch blijf ik altijd blij om in de natuur te mogen zijn, en met iedere vangst. Dat is voor mij erg belangrijk om plezier en voldoening te houden in mijn hobby.

Onlangs toen ik een geweldige sessie heb mogen vissen op Authentic Lake werd ik gebeld door Menno van Dalen, of ik me wou aansluiten bij het team Carptripz. Geen enkele twijfel zei ik Ja! En weet zeker dat ik bij Carptripz echt mijn ding heb gevonden! Verschillende watertypes op een goede reisafstand. Luxe wateren met chalet tot en met bivvy wateren met een prachtig bestand aan vissen!

Samen met de andere geweldige teamleden zal ik zo veel mogelijk nieuwe en bestaande bestemmingen van Carptripz bevissen om jullie allemaal goed te kunnen adviseren van een des betreffend water.

Ik zal met veel plezier jullie helpen om een prachtig vis vakantie binnen Carptripz en het nodige advies geven.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking en de toekomst met CarpTripz!

Wesley Zwaan

Michael van Plateringen, Teamlid Nederland

Ik ben Michael van Plateringen 46 jaar, samenwonend, woonachtig in Noord Brabant en vader van 2 zonen (12 en 15 jaar). Mijn passie voor het vissen is al weer wat jaren geleden ontstaan. Om precies te zijn begin jaren 90. Ik ben iemand die graag voor voert en het liefst op groot water vist (af en toe een put of een fort grachtje). Na alle grote wateren in het midden van het land te hebben bevist vanuit mijn boot, hierbij moet je denken aan Vinkeveen, Nieuwkoop, Weide Blik en Loosdrechtse plassen, ben ik nu de Nederlandse rivieren aan het bevissen (Lek en de Maas). Ondanks deze schitterende Nederlandse wateren is het onbekende en de uitdaging van een water in het buitenland iets waar ik ook voor ga! Na de overname van Globalcarptravel kijk ik er nu enorm naar uit om voor Carptripz wateren te bezoeken en mijn bevinden met jullie te delen! Ik ben dan ook altijd bereikbaar voor vragen en advies, zodat jullie bij elk bezoek aan een van onze schitterende wateren een onvergetelijke ervaring zullen hebben!

 

Menno en Miranda bedankt voor het vertrouwen en ik heb zin!

Melvin van Gelder, Teamlid Nederland

Ik ben Melvin van Gelder en woonachtig in Lelystad.Karpervissen is iets wat ik van jongs af aan al doe. Een levenswijze en fantastische hobby die je nooit meer los laat.

Ik hou van het vissen op groot, diep water. Einde najaar, begin winter vis ik ook graag op stadswatertjes. Uiteraard ook het onbekende van wateren in het buitenland blijft een mooie uitdaging. Na mijn mooie tijd bij Globalcarptravel gaan we nu bij Carptripz een mooie tijd tegemoet. Ik kijk er enorm naar uit om over de wateren die we gaan bezoeken de juiste info te kunnen delen, zodat jullie maximaal kunnen genieten van de bestemmingen die Carptripz te bieden heeft.

Menno en Miranda bedankt voor het vetrouwen en op naar een leuke tijd en mooie samenwerking. 

 

Groet, 

Melvin van Gelder