Werkwijze

Heb je interesse in een onvergetelijke visvakantie via Carptripz? Kijk rustig rond op onze facebook pagina en website om een beeld te krijgen van de bestemmingen die wij aanbieden.

 

Via onze website en social media kanalen doen wij altijd ons uiterste best om je een zo compleet mogelijk beeld te geven van de verschillende visvakanties die wij aanbieden. Op die manier kan je een beeld vormen van de omgeving, het water, de voorzieningen bij de accommodatie en last but not least uiteraard het aanwezige visbestand aan de hand van de actuele omstandigheden op het moment dat het team van Carptripz daar aanwezig was en op basis van ervaringen van andere vissers.

 

Heb je nog vragen of wil je meteen de beschikbaarheid van een bepaalde bestemming weten? Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per email of via het contactformulier hier op de website. Wij beantwoorden al jouw vragen graag en helpen je zo snel mogelijk om de ideale visvakantie voor je te boeken. Wij zullen aan de hand van jouw voorkeuren de mogelijkheden met je bespreken.

 

Aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden op die data bij de beschikbare wateren zal dan vervolgens een aanvraag worden gedaan bij het water van jouw keuze. Zodra de watereigenaar aangeeft de betreffende stek nog beschikbaar te hebben op dat moment zal Carptripz een email naar je versturen. In die email vind je het reglement van het betreffende water en onze reisvoorwaarden. Lees deze voorwaarden aub goed, omdat deze regels ervoor zorgen dat je precies weet wat je op het betreffende water wel en niet kan en wat je kan doen in geval van onverhoopte ongeregeldheden. Uiteraard staat Carptripz altijd voor je klaar. Daarbij vind je ook de factuur in de bijlagen. Deze factuur die dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Zodra je je betaling verricht ga je akkoord met zowel het reglement van het water als met onze reisvoorwaarden. Daarmee wordt jouw visvakantie dan ook definitief. Dit houdt in dat zowel jij als de watereigenaar de boekingsbevestiging krijgt waarmee je reservering definitief wordt gemaakt. Het aftellen naar je vis vakantie kan dan officieel beginnen! 

 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je volledig geïnformeerd op pad gaat. Ook gedurende jouw visvakantie staan wij voor jou klaar indien je ter plaatse nog ondersteuning nodig hebt. Het team van Carptripz zet zich voor 100% voor je in, zodat jij gewoon een onvergetelijke visvakantie kan hebben.