Over ons

Mijn naam is Menno van Dalen, oprichter/eigenaar van Carptripz. Mijn passie voor karpervissen begon op mijn 12de. Weekenden lang verbleef ik aan het water. Op mijn 15de nam mijn vader mij voor het eerst mee op visvakantie naar Frankrijk. Een ervaring die ik nooit zal vergeten. Één visvakantie per jaar werden er al snel twee. Op het moment dat ik mijn rijbewijs behaalde was het hek van de dam en gingen al snel alle vakantiedagen op aan trips naar Frankrijk. Nu 24 jaar later stroomt de passie nog net zo hard door de aderen. Deze passie is niet onopgemerkt gebleven. Op mijn facebook pagina kunnen mensen mij al jaren volgen. Verschillende wateren en een ontelbaar aantal vissen verder heeft dit mij tot op de dag van vandaag tot verschillende samenwerkingen geleid. Op deze manier werd het mij mogelijk gemaakt om van mijn persoonlijke passie voor het vissen ook mijn werk te maken.

Hallo, ik ben Miranda Spierenburg. Sinds kort vis ik naast het zeevissen, wat ik erg graag doe, ook gericht op karper. In het dagelijks leven run ik samen met Menno een hengelsportzaak in Katwijk. Zo ben ik eigenlijk ook in het zeevissen gerold. Eigenlijk vind ik iedere vorm van visserij erg leuk en pak ik iedere uitdaging aan, zolang ik maar aan de waterkant kan vertoeven. Inmiddels heb ik al meerdere mooie visvakanties mogen bezoeken uit het gamma van Carptripz en begin ik deze tak van visserij steeds beter onder de knie te krijgen. Dit heeft mij al enkele zeer mooie vissen opgeleverd. Mijn target voor dit jaar is toch wel een vis boven de 20 kilo te vangen. November 2021 was het feest dan ook compleet toen ik mijn pb mocht vangen van maarliefst 29,2 kilo. Gelukkig heeft Carptripz ook wat luxere visvakanties aangezien ik wel behoefte heb aan een beetje luxe ;-) Normaliter ben ik meer een actieve visser, zo gooi ik liever dan dat ik gebruik maak van bijvoorbeeld een voerboot. Maar heb inmiddels mijn draai ook in deze visserij gevonden.

Hopelijk kan ik jullie in de toekomst voorzien van alle info op opendeurdagen en beurzen. Voor die tijd doe ik mijn best alle bestemmingen die we aanbieden bezocht te hebben.