Hideaway Lake

Water & Omgeving

In een prachtig stukje Normandie vind je het 2,5 hectare grote Hideaway Lake. In februari 2019 kochten Steve en zijn vrouw dit domein. De vijver was volledig begroeid met bomen. Een jaar lang hebben ze keihard gewerkt om het te veranderen in een sprookjesachtig domein. Je bevind je hier echt in de natuur. Al het hout dat gekapt is, is gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld bruggetjes naar het sanitair blok. De vijver wordt gevoed door de omliggende riviertjes en gaat er via een put weer uit. Zo is er dus altijd vers water. Juist daarom zijn de vissen er flink sterk vanwege het vele zuurstof. Met het concept wat ze opgezet hebben mikken ze een beetje op vissende koppels of gezinnen met kinderen. Zo vind je hier 4 sheperd hutjes die voorzien zijn van alle gemakken. De uiterst behulpzame en vriendelijke eigenaren zullen er alles aan doen om je een onvergetelijke week te bezorgen.

Alle winkels voor de dagelijkse benodigdheden vind je op een kwartiertje rijden van Hideaway Lake. Verder is er ook het nodige aan eten en drinken op het domein zelf te bestellen.

Bestand

Tijdens onze testsessie viel ons direct op dat de vissen die wij wisten te vangen in perfecte conditie waren. De zwaarste vissen die in 2019 gevangen zijn waren een 49 pond spiegel en een 46 pond schub. Naast karper zit er 1 steur op. Eind februari 2020 zal de vijver afgenet worden en de nog aanwezige meervallen verwijderd worden.

Faciliteiten 

Op Hideaway Lake heb je de mogelijkheid om een shepherd hut te boeken. Deze zijn voorzien van werkelijk alle gemakken. In de hut is stroom, een 2 persoonsbed, vriezer, bbq, tafel, stoelen en een parasol. De stekken zijn voorzien van onthaakmat, slings en schepnetten. Voor de vissers die gewoon een stek zonder accommodatie boeken zijn er douches en toiletten beschikbaar. Verder is er de mogelijkheid om een food package te reserveren.  Verder kunt u hier mais bestellen en hebben ze wat end tackle. Verder vind je naast de woning van de eigenaar een cottage met regendouche en 2 toiletten. Aan de buitenkant vind je een wasbak voor de afwas. 

Reglement

Liever geen readymades gebruiken, maar wordt wel toegestaan.
Tijgernoten zijn niet toegestaan.
Leaders zijn ten strengste verboden.
Weerhaakloze haken zijn verplicht.
Hengels mogen niet onbeheerd achter blijven.
Er mag geen kampvuur gemaakt worden, bbq's zijn aanwezig. 

Hou alsjeblieft de stekken schoon.

Behandel de vis met respect en probeer deze zsm weer terug te zetten.
Minimaal 15 lb hoofdlijn, gevlochten hoofdlijn is niet toegestaan.
Voerboten zijn toegestaan, rubberboten niet.
Alleen de partikels die ter plaatste worden aangeschaft zijn toegestaan. 
Gebruik van slings en goede onthaakmatten is verplicht, eventueel kunt u deze ter plaatse lenen als je deze niet zelf hebt. 
Gebruik verantwoordelijke rigs. Bij lijnbreuk moet het lood los kunnen komen.