Vallee Lake 1

Informatie

Het meer is meer dan 12 hectare groot met 10 ruime stekken, deze zijn speciaal aangelegd moddervrij en goed gespreid en gelijk met de waterkant, perfect opgaand in het prachtige volgroeide meer. Het meer ligt in een prachtige omgeving wat is genesteld in de 'Vallee de la Bresle' in het hart van het landschap van Normandië, met veel mensen die houden van een oud Engels landgoedmeer dat bloeit in natuurlijke oevervegetatie. Het meer wordt goed beheerd en regelmatig bevoorraad, vriendelijk en behulpzaam personeel zorgt ervoor dat uw verblijf zo comfortabel en productief mogelijk is voor karpervisvakanties in Frankrijk.

 

Vallee lakes ligt slechts enkele minuten van de stad Blangy-sur-Bresle, met supermarkten, winkels en restaurants. Vallee Lake 1 heeft dus  alles voor zowel de bivvy visser als voor degenen die kiezen voor een van de prachtige lodges aan de oever.

 

Er zijn verschillende diepten in de Vallee lake 1 met marges variërend van 1 meter tot 2,5 met een gemiddelde diepte in het hele meer van 2 meter en de diepste stuk 3,6 meter. Kenmerken zijn onder meer een flink eiland, ondiepten, diepe oevers, plateau's/bars en overhangende bomen. Het meer heeft een slib-, wiet- en grindbodem die rijk is aan natuurlijke stoffen en die door de lente wordt gevoed, wat zorgt voor een groei van onze gezonde vissen.

Bestand

Vallee Lake 1 heeft een bestand van meer dan 350 vissen, waaronder karpers tot meer dan 34 KG,  schubs, spiegels en verbluffende zwaar beschubte,  spiegelkarpers plus graskarpers tot meer dan 80 pond.

 

Het meer is rijk aan natuurlijk voedsel met een rijke bodem van slib, wier en grind.

Faciliteiten

Reglement

Foto's