Dream Lakes

Informatie

Het prachtige Dreamlakes Complex ligt in de Champagne streek in Frankrijk. Dreamlakes is al sinds jaar en dag een begrip onder de karpervissers. Met name onder de Engelse. Maar sinds enkele jaren wordt het door steeds meer Nederlanders bevist. Dreamlakes is eigendom van de familie Zenon. Geen onbekende in het wereldje. Vader en zoon runnen om de 2 weken het complex en wisselen elkaar af met nog een andere groep bailifs. Het domein bestaat uit 5 verschillende vijvers die elk een eigen karakter hebben. Zo zijn DL1 en DL2 echte big fish wateren en DL3, DL4 en DL5 meer bekend als actie waters. Vergist je niet want op iedere vijver zwemt inmiddels vis van 27 kilo plus. Zoals zoveel wateren in Frankrijk zijn de vijvers ontstaan door de winning van gravel. De bodem is er dan ook relatief hard en schoon. Enkel in de kanten kan er wel vlaswier staan. Alle stekken zijn keurig aangelegd met grind en ieder stek is voorzien van een onthaakmat. 

Bestand

Het bestand kunnen we misschien het beste omschrijven als 'MEGA'. Op DL1 en DL2 zwemmen een zeer groot aantal vissen rond van ver over de 30 kilo. Op DL3 zijn inmiddels ook de eerste 30 kilo vissen gevangen. Verder een enorm aantal 40 en 50ers. Uiteraard zwemmen er ook kleinere vissen. DL4 en DL5 staan meer bekend als makkelijk. Hier zwemmen dan gemiddeld wel wat kleinere vissen maar zeker wel de nodige 40ers en enkele 50ers. Op Dreamlakes zwemmen bijna alleen maar spiegel en schubkarpers. De koningin van het complex is Venus!! Haar gewicht zit meestal rond de 43 kilo en is op dit moment één van de grotere vissen in Frankrijk. 

Faciliteiten

Tussen DL1 en DL2 bevind zich het grote clubhuis. Hier kun je oa genieten van heerlijke maaltijden. Verder zit er een kleine tackleshop in waar je naast end tackle ook aas kunt krijgen van Mainline. Ga hier overigens niet standaard vanuit!! Verder vind je hier prima douches en toiletten. Zijn er meerdere stroompunten en zijn er verschillende televisieschermen waar bijna standaard alle voetbalwedstrijden live worden uitgezonden. Verder kun je er ook gewoon lekker chillen en of gezellig wat drinken. Er zijn van allerlei verschillende drankjes te verkrijgen. Tussen DL4 en DL5 staat eigenlijk hetzelfde concept. Echter ietsjes minder uitgebreid en wat kleiner van formaat. In het hoogseizoen (april-oktober) zijn er maarliefst 4 tot 6 bailifs aanwezig die je maar al te graag helpen. Kortom, een zeer luxe bestemming!

Reglement

U kunt gebruik maken van 4 hengels.

Tijdens onze weken kunt u gebruik maken van voerboten, rubberboten zijn niet toegestaan.

Uw auto mag achter de stek staan.

​​Aankomst tussen 10.00 en 12.00 uur. 

U kunt gebruik maken van al het aas. 

Geen gevlochten lijn. 

Geen vuur. 

Op elke stek zijn er matten aanwezig 

Foto's