Domaine de Noute Etang

Informatie

Wat ooit begon met het runnen van één water groeide in 9 jaar tijd uit tot een prachtig domein van 6 meren. Eigenaren Fabrice en Laura hebben er een walhalla voor de karpervisser van gemaakt. Het zeer aardige stel zal er alles aan doen om jou trip tot een succes te maken. Zij wonen zelf op het domein en staat 24/7 tot je beschikking. Dit prachtige complex ligt op slechts 3,5 uur rijden vanaf Breda en leent zich dus ook prima voor kortere sessies. De meren verschillen van moeilijkheidsgraad. Zo zijn er meren waar je met regelmaat actie kunt verwachten en zijn er meren waar je wat meer je best zou moeten doen. Echter is het gemiddelde gewicht dan wel weer hoger op de wat moeilijkere meren. In de zomer kan er wat wiervorming voorkomen, echter verschilt dit per jaar. Alle meren bezitten sowieso vissen boven de 25 kilo. De watreren zijn gemiddeld tussen de 1,5 en 3 meter diep en de bodem is hard! We weten van de eigenaar dat er enkele kreeftjes zitten maar tijdens onze testsessie hebben we hier geen enkele last van gehad. Verder zijn er tussen meer 1 en 2 douches en toiletten gelegen. Mocht u een meer exclusief willen boeken dan is er de mogelijkheid om er een tiny house bij te reserveren. Deze staan op een trailer en kunnen op een door jou gekozen plek neergezet worden. Op 5 minuten rijden vind je een grote supermarkt. Voor de andere winkels dien je iets verder te rijden, maar niet verder dan 10  minuten. Er is een mogelijkheid om pizza's te bestellen, deze dien je dan op te halen bij de ingang van Domaine de Noute Etang.

Bestand

Alle wateren op Domaine de Noute Etang beschikken over een zeer gevarieerd bestand aan karper. Schub, spiegel, gras en koikarpers. Op ieder water op het complex zwemmen vissen van boven de 25 kilo rond. De grootste vis van het complex is een graskarper van 32 kilo. Verder is er roofvis aanwezig. Voor zover wij weten is er geen steur of meerval aanwezig.

Faciliteiten

Op het domein bevinden zich douches en toiletten aanwezig. Indien u een water exclusief boekt dan wordt er een tiny house neergezet voor de vissers. Deze is voorzien van stroom, een keuken met kookplaat en een zit gedeelte met 2 bedden. Er is een kleine shop op het domein waar end tackle en aas van verschillende merken te verkrijgen is. Er zijn enkele rubberboten te huur op locatie. 

Reglement

Vuur op de grond is niet toegestaan (vrijstaande barbecues zijn toegestaan).

Rij niet harder dan 15 kilometer per uur op het domein.

Zwemmen is niet toegestaan.

Het is verboden om sigaretten of ander afval op de grond te gooien.

Zodiac en boten zijn toegestaan, met het verplicht dragen van een reddingsvest.

Voertuigen mogen op de stek worden geparkeerd en op zo'n manier dat de doorgang van een ander voertuig niet wordt belemmerd.

Bivvy of tent moet een groene of camouflage kleur hebben.

Om het natuurgebied en andere vissers te respecteren, wordt geluidsoverlast niet getolereerd.

Het Domaine de Noute Étang wijst alle verantwoordelijkheid af voor diefstal en eventuele schade en lichamelijk letsel.

Wij halen het afval niet op, iedereen is verplicht het af te voeren. Een vuilnisbak is beschikbaar bij de ingang van het terrein.

Per visser zijn twee bezoekers toegestaan (toegang voor € 2 per dag en € 5 per nacht, gratis voor kinderen onder de 16 jaar).

Alle bezoekers dienen voor aanvang van het verblijf aan de beheerder te worden gemeld.

Bezoekers moeten parkeren bij de ingang van de vijver op de speciale parkeerplaats.

Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve honden, op voorwaarde dat ze permanent aangelijnd in de buurt van het station blijven en dat uitwerpselen worden opgeruimd.

Het is niet toegestaan om te rijden op het domein tussen 22.00 en 09.00 uur.

Slings zijn toegestaan, bewaarzakken niet!

Mocht je een graskarper vangen neem alsjeblieft de tijd om hem terug te zetten. 

3 hengels per visser.

Goede onthaakmat is verplicht.

Speciaal karperschepnet met grote opening (groter dan 1 M).

Voerboot getolereerd met respect voor de medevissers.

Geen gevlochten lijnen.

Partikels moeten goed gekookt zijn.

Boilies en pellets toegestaan.

 

Foto's vissen en omgeving