Blue Largo

Informatie

Blue Largo ligt op het Waterside Fishery complex in een prachtige natuurlijke omgeving, omgeven door een prachtig landschap en biedt een idyllische achtergrond voor uw viservaring. Het meer wordt zorgvuldig onderhouden om een comfortabele en veilige omgeving te bieden voor zowel vissen als vissers. Blue Largo is ontworpen met vissers in gedachten, met ruime en comfortabele stekken waarmee u uw uitrusting en bivvy gemakkelijk kunt opzetten. De stekken zijn goed verdeeld, zodat u voldoende privacy heeft en de mogelijkheid heeft om in een rustige en vredige omgeving te vissen. We hebben 3 enorme dubbele stekken, een sociale 3/4 persoonsstek en 4 grote enkele stekken, allemaal op grind. Ons meer is ontworpen om een duurzame en verantwoorde visbestemming te zijn. Alle stekken zijn voorzien van onthaakmatten en slings. 24/7 zijn er bailifs aanwezig die je kunnen voorzien van advies en altijd op de hoogte zijn van de laatste ins en outs. Als u een enthousiaste visser bent die op zoek is naar een uitzonderlijke karperviservaring, dan is het Blue Largo de perfecte bestemming. Met zijn prachtige natuurlijke omgeving, hoogwaardige vis en uitstekende faciliteiten biedt het alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke visreis.

Bestand

Het meer is gevuld met een verscheidenheid aan karpersoorten, waaronder schubkarper, spiegelkarper, lederkarper en graskarper. Het meer is gestocked met ongeveer 1000 vissen in 2018 waarvan er al meerdere vissen ruim de 20 kilo zijn gepasseerd. De topvissen zijn nu net over de 25 kilo.

Faciliteiten

Naast de uitstekende vismogelijkheden biedt het Blue Largo een scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw verblijf comfortabel en plezierig is. Deze omvatten een comfortabele lodge met een oplaadruimte, vries en koelkasten, toiletten, een beschut eetgedeelte en douches, evenals voldoende parkeergelegenheid voor auto's en aanhangwagens. Blie Largo bied je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een foodpackage. Verschillende soorten aas en het verhuren van materiaal behoort hier ook tot de mogelijkheden. Dit dien je dan wel op voorhand aan te geven op teleurstelling ter plaatse ter voorkomen.

Reglement 

Foto's